My lovely friends---Thanks

Friday, 2 November 2012

2nd Nov 2012~lyn @ BMW 4 Series club!! heee

Assalammualaikumm...
  wow! baca tajuk N3 mcm bagus jea ek? sebenornya 2 nov2012  tu merupakan Birthday kak lyn...^__^" apa kena mengena dengan BMW 4series lak ya?? alaaa bukan kelab kereta BMW tu...TAPI....Beautiful Malaysian Wife Club!hahaha bagi diri ku..Perasan laa pulok,,,nyehhh"beautiful"lah sangat kann? 4 Series tu maknanya hehehe sendiri mau ingat la kannnn..; )
 So nak cite laa..Pada hari ni pagi2 lagi ,I mean realy early morning dlm pkl 6.30 am, kawan kak lyn akan ambik order chiken pie dia...4 biji chicken pie berlainan saiz telah di ordernya .Jadi dpt dibayangkan lah ya..pukul bape kak lyn kena on kan Oven tu..heehee kita layan gambor ya..
1 biji pai saiz 6" +2 biji pai 8" +1biji pai saiz 10"

10"pai utk makan2 family dia..hehehe class ko Nor B'fast omputih gitu!

6" pai utk beri kepada kawan dia..

2 biji 8" pai utk dibawa ke potluck sekolah anak dia..Akhir thn kannn
selesai bab pai tu pkl 8 am pulak bergegas ke sekolah anak utk majlis anugerah Cemerlang pula..Ini Hadiah harijadi paling best...TQ anak2 mama..Syahmi & Aqilah..cuma gambor adik jea gambor kakak tak ada..yang ada pun jauhhh..time persembahan tahun 6 jea...sorry sayang...


alhamdulillah...sebelah petang pula ada customer Kak Latifatul ambil kek Birthday barbie doll untuk cucu kesayangannya yg ke 4tahun..tema nya pink princess...hehehe neneknya sama birthday dgn kak lyn jugak rupanya..



Alhamdulilah Allah atas peluang & rezekimu selama ini...Syukur dapat bernafas lagi hari ini...Aminn..
Psstt..Tiada Celebrate apa2 pun sbb En.suami tgh busy belajor untuk examnya..Insyaallah di tunda pada hari Isnin nanti..Semoga Ayang dapat Anugerah dekan lagi,semester ni Ayang ya...hehehe




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...