My lovely friends---Thanks

Sunday, 28 October 2012

sweet memory~ lynathome dlm majalah Keluarga 2012

Assalammualikum sahabat..
 sebenornya malu gak nak post tajuk ni..tapi bila diingat kot2 esok bila dah tak ada kat dunia ni ..anak2 kak lyn nak baca buat kenangan..Insyaallah adalah lagi buktinya..hehehehe
nape lambat post  story ni?emm sebenornya story ni keluar utk keluaran bulan syawal 2012.jadi nya time2 tu memang lah tengah busyyy sesangatkan...tambah lagi pastu anak pulak nak ambik UPSR &UPSRA so tertangguh la...(Alasanlah kan...)
         ini lah saje beberapa gambor yg dapat diambil dari majalah tu..resepi didalamnya ada yang diolah sendiri,,ada dari sumbangan resepi dalam internet & blog kekawan yg telah kak lyn cuba..hehehe

inilah dia Majalah Keluarga Keluaran September 2012

ceh..ceh..ceh.. lyn lah ni merahnya!! kan? adussss hehehe

dalam majalah ni lyn kongsi 8 jenis kek berinti dengan pembaca..;P


ini saje lah lebih sedikit
story yang x seberape ni...hehehe terima kasih kepada kak Mirieatie Dan Naroswati dari Karangkraf kerana sudi memberi peluang kepada bloger baru mcm lyn ni..tq..tq..tq gak kepada karangkraf kerna bagi sumbangan cek yang x disangka pada bln 10 ni..berape jumlahnya? biarlah rahsiaaaa.kan Dato siti kannn hehehe

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...