My lovely friends---Thanks

Sunday, 28 October 2012

kek puding karamel utk perkawinan

Assalammualaikum..saje jea nak upload gambo yg diambil selepas raya puasa ,time tu pun ada ramai yang buat kenduri kawin kan? so adalah sedara kak lyn jugak yang menempah kek puding karamel utk meja pengantin & hantaran...hehehe
tempahan kek puding karamel utk perkawinan sedara sebelah suami di pahang tema biru+ pink, sorry ini aje buah yg ada..nasib pengantin suka...



satu lagi tempahan kek puding karamel utk perkawinan sedara sebelah suami gak  di sg.buloh selangor..tema warna merah...






2 comments:

  1. Salam♡
    Cantikkkkk Sgt kek tu Dan sure sedap...licin Kena mkn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak kasih...
      hehehe lama kita x update blog,,x sangka akak masih sudi singgah,,tq kak..<3

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...