My lovely friends---Thanks

Wednesday, 6 June 2012

3/6/12~Hari Ulang Tahun TUDM ke 54 @ PU Subang

Assalammualaikum...
lama tak menjengah rumahku ini...biasalah apabila aktiviti harian yang sememangnya udah penuh ditambah lagi En Suami tiada kerana mengerjakan umrah juga dengan beberapa event kemasyarakatan yg perlu di buat menjadi bertambahlah kesibukkan..ya tak? heheehe alasankan nape lama tak N3 blog sebenornya..Hari open day TUDM  pada kali ini diadakan di Subang.sebagai warganya menjadi satu kemestianlah, kak lyn pun terlibat sama..Jadi kita layan gambor ajelah ya...rugilah sape tak dapat datang pada hari tu..hehehe bukan senang kita nak lihat & bergambar dengan pesawat2 TUDM &pilot2nya dengan lebih dekat kan? Kak lyn bersama kekawan yg terdiri drpd isteri2 tentera Udara berniaga Air pada hari tu, bagi mengutip wang tabungan persatuan kami(Bakat).

kak lyn bertugas membancuh air/ hehehe tu yang laku banget tu!!
ini setelah habis waktu tukar shif..taraaa! bukti air yg kak lyn  bancuh laku tau!
anak2 kak lyn pun enjoy...walaupun mamanya sgt sibuk pd hari itu..

anak bujang kak lyn di kokpit..dah mcm abah dia la pulak!hahaha

ok..last kita enjoy free konsert la pulak! ini airforce punya performers.Cayalah!! artis yg terlibat sama adalah Ana Rafali,Adibah Noor,Hattan,Adam Af & Harith Iskandar..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...