My lovely friends---Thanks

Thursday, 27 October 2011

Taniah!Convocation Abang 2011...

Assalammualaikum.
Kak lyn nak mengabadikan Ucapan Taniah buat yang tersayang kerana hari sabtu 22/10/2011 lepas , my laling punya convocation day  di PICC Putrajaya.Akhirnya habis jugak belajar walaupun sibuk dengan tugas untuk negara..chewah!macam Pak menteri pulak..sebenornya Tentera...hihihi
 Pada hari tu..awal-awal pagi lagi,selepas Suboh kitaorang dah bergerak ke Putrajaya..walaupun tak dak lah jauh sangat tapi takut jem cari parking..maklumlah hampir 2000 Graduates! convo pada hari tu..Chancellor YABhg Tun (Dr)Hajjah Rahah binti Tan Sri Haji Mohd Noah (bonda PM kita..)hadir ..dapatlah kak lyn lihat secara live ceremony tu...emmm bangga sangat! sayang anak-anak tak dapat hadir sebab bawah 12 tahun..huhuhu..Apa-apa pun antara kenangan terindah dalam hidup kak lyn..^______^

Pada sebelah malamnya pula ada Majlis makan Malam untuk Graduan-Graduan di Hotel One World di Damansara..di sana kitaorang dijamu Chinese cuisine..yum yum..yum..
 


Appetizer~ Deluxe three happiness Hot & cold combination

Hot & sour soup 'Shanghai" style...ni sedappp..



fried grouper wt spicy assam sause~ this one so-so jea..

Taro croquette basket wt sea conch ~nice!

Braised two variety Mushroom wt garden green~ ini best..suka mushroom & sosnya

fried rice kampong style~ biasa aje..

steamed glutinous rice ball coated wt sesame seed~ best juga fav saya!!!

last course ~ Chilled Red Date wt sea coconut & white fungus..
diharap pada tahun-tahun akan datang dimurahkan rezeki oleh Allah..abang dan kak lyn dapat belajar lagi..Insya'Allah..Aminnn

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...