My lovely friends---Thanks

Monday, 31 October 2011

Fettucene Meat ball

Assalamualaikum...
lunch yang sangat simple.. resepi  sosnya sama jea dgn bolognese,,cuma kita tambahkan meat ball & tukar pastanya jea..hihihi boleh klik kat tag pasta untuk resepinya..ya kawan- kawan..Maaf aura M udah melanda..hihihi
  Hari ini dari pagi lagi Aura memasak masih lum mari...Paginya kak lyn sarapan sempoi jea..ubi kayu rebus cicah dengan sambal tumis ikan bilis (balance semalam ..ingatkan kalu rajin nak buat nasi lemak..last-last jadi ubi kayu rebus jea.tapi sedap gak ,sekali sekalakan?kita layan gambor jea ...
 Anak-anak kak lyn dok pandang sepi jea diorang dgn ubi rebus ni, mereka lebih suka makan roti!!...huhuhu kesian ubi...Bila cuma kak lyn je yang tinggal..Nak kasi perabis ubi rebus tu..pada petangnya pulak kak lyn buat Getuk Ubi. lenyek ubi rebus tu..campur gula pasir campur kelapa parut tambah sikit garam...Tekan dalam loyang..simpan dalam fright, potong aje kalau nak makan..nanti kalau rajin boleh celup tepung goreng...hihihi tuuu kena tunggu Aura Rajin mari pulak! hahahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...