My lovely friends---Thanks

Saturday, 27 August 2011

ole-ole raya untuk dibawa balik ke kampung...

salammm semua...
sebelum berangkat balik ke kampung sempat lagi kaklyn jenguk sekejap ke blogku ini...dalam sibuk mengemas rumah dan membaking cookies raya buat rumah sendiri kak lyn masih sempat meyiapkan tempahan kek marble buat staffnurse di PPUM..heehe lupa tanya nama..biasanya kaklyn x ambik tempahan kek sblm raya kerana sibuk dengan biskut..tapi oleh kerana dia ada order biskut & merayu dibuatkan kek...so oklah!terlanjur baked kek untuk family akak, why not? lagipun x banyak...hehehe
2 marble kek yang ditempah~~ 1 buku RM20(8')

untuk family di kampung kaklyn pun buat laa beberapa jenis kek lapis tapi masih tak sempat buat kek lapis favorite Abah kaklyn iaitu kek lapis asam manis versi kukus...buat kat kampung je laa.Antara kek yang sempat di buat adalah kek lapis tembikai keju,kek cheese coklat dan kek lapis crushed oreo(lupa nak close-up gambo)...layan gambar je la yea..kek lapis boleh diorder lepas 1 minggu cuti raya...emmmmm
kek lapis cheese coklat

kek lapis tembikai keju

kek yg siap dibungkus utk balik ke kg
dibawah ni pula antara biskut yang kak lyn dah buat untuk dihidang pada hari raya nanti antaranya~
bluberry tart
pandan roll
mama caries
almond rocher
okkk nak balik kampung~~~ OooOooo balik kampung..Ooo balik Kampung..Hati giranggg...:p

1 comment:

  1. banyaknya kek nak bawa balik kampung...semua akak berkenan. Paling berkenan biskut mama carry...cantik sangat...macam bunga di pinggan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...