My lovely friends---Thanks

Tuesday, 12 July 2011

~my little garden~

salam semua.. masih belum sempat lagi kaklyn menyumbangkan resepi di dalam blog ni..masih sibuk memenuhi order2 dr kekawan..hehehe xdak la..banyak mana pun tapi ada la,1 order per day..campur dgn kerja rumah yg perlu dibereskan..hehehe penuh laa jadual.so bila boring di dalam rumah kaklyn pun menjenguklah ke "garden" ku yg tak seberapa ni tapi cukuplah untuk "release tension" kata orang..









semua ku lakukan sendiri dari mengecat,menjahit sarung kusyen hinggalah menanam & membaja .."My Home is a Heaven on Earth" buat diri ku & keluargaku..

6 comments:

  1. As'salam Lyn

    wahhh...cantiklah hiasan kat rumah lyn, sejuk mata memandang. amat sesuailah kan kalau ada tumbuhan hijau kat rumah ni segar jer tengok :)

    ReplyDelete
  2. heeee terima kacih kak CT, itu la pasal..kalu ikutkan hati hari2 nak gi sg.buloh(belakang rumah je) memborong pokok bunga tapi setelah di "sound en.suami...maintain yg ini dulu esok2 beli lagi..emm

    ReplyDelete
  3. rajinnya kak lyn..bersih je umah..umahku cm tongkang pecah..ngan mainan anak sana sini..huhuhu...

    ReplyDelete
  4. alaa fara ..akak pun masa anak kecik2 mcm tu gak..mana2 ada mainan anak2,,skrg pun masih ada juga cuma dah sekolah so boleh diarah kemas sendiri,,hehee

    ReplyDelete
  5. salam kenal...bestnye tengok pokok bunga yang cantik - cantik tu...saya minat gak tanam - tanam pokok ni..tapi sejak de anak kecik ni, banyak plak pokok yang saya tanam tu layu and mati..hu3..sian tengok...

    ReplyDelete
  6. hi syu..salam kenal gak..biasalah..busy being a mom ya!emm sama dgn kaklyn jugak ada masa free kena gak belek bunga ni..klu x dia merajuk..hee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...