My lovely friends---Thanks

Friday, 15 July 2011

Blogku belum popular

Assalammualaikumm kekawan!!
       Hari ni kaklyn bukak blog,macam biasa jalan-jalan sana -sini. pergi ke rumah cik Rahmah kita,bacalah pasal dia joint segmen yang cik Lulu buat..hehehe gatai- gatai lak tanganku ini, rasa macam nak joint je,,tapi rasa macam tak layak..emm maklumlah orang baru berblog..
       Tapi bila kaklyn baca syarat2 nak joint segment ni..memang layak bebenor..sebab semua jawapan yang ditanya cik Lulu tu adalah "YA"..



  TAJUK SEGMEN~" blogku belum popular"
  • KENAPA??
          Alahaii...jangan di tanyalah kenapa??..biasalah "emak-emak orang" baru 1 bulan cuba belajor  berblogging.sebab yang lain,adalah kerana Entri-entri yang kaklyn Post-up masih belum banyak & gaya bahasa biasa-biasa aje. Gambor-gambor masakkan pun masih  tak secantik atau seglamour macam senior-senior blogger yang lain tuu..hehehe memang kagum melihatnya .belum lagi melihat angka followersnya yang mencecah ribuan & ratusan orang ramainya.Ish!Ish!.err macam Cik Lulu kita ni..hehehe bestnya ya!.. ramai kenalan..
         Apa-apa pun,Alhamdullilah kaklyn rasa  bersyukur sangat kerana  dapat sokongan dari family & kekawan blogger yang lain yang sudi berkawan dengan kaklyn yang baru ni..Soo bagi kekawan yang masih junior( dalam blog le,, bukan umur daa..) macam kaklyn ni boleh le pergi ke blog lulu caldina untuk lebih jelas..
Ok cik lulu.. boleh joint ke? hehehe

9 comments:

  1. jom terjah..

    http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blogku-belum-popular.html

    hite me back k...dnt forget...

    ReplyDelete
  2. akak pun masih junior dalam berblog :)

    ReplyDelete
  3. Blog tak popular datang melawat...

    Jom melawat blog tak popular
    Blogku Belum Popular

    ReplyDelete
  4. bexras:oraiiitt..terjah jgn xterjah...

    ReplyDelete
  5. kak kasih: ye ke?klu gitu kita samalah kak!hehehe...pastu leh le sama-sama seniour pulak

    ReplyDelete
  6. marina: selamat datang ke blog yang tak popular pulak,,ok nanti i buat lawatan ya..tungguu..

    ReplyDelete
  7. jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  8. melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku juga...salam kenal..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...