My lovely friends---Thanks

Monday, 23 May 2011

my decoractive painting @ folkart activities

 alatan yg paling asas untuk memulakan deco-painting ni!

 hasil kerja yg pertama saya lakukan untuk bangkel sehari di hotel carlton s/alam bersama Karangkraf..hehehe kira orait laa..walaupun "kaku"je painting ni..

 bersama kawan-kawan untuk bengkel folkart ni...seronok bila masing2 cuba melukis buat pertama kali!hahaha. Selepas bengkel ni ,rasa xpuas nak belajar lg teknik2 melukis, soo saya cari "guru"yg sanggup ajar murid from zero...(hopefully one day can be a hero la!) Finally jumpa dgn teacher lakshmi dari http://country cottage arts.blogspot.com . emm dibawah adalah projek pertama saya semasa di class ,lukis bunga daisy! hehehe ada le sikit "improvement"..bunga tak lah kaku sangat..kan!kan!kan! hee

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...